avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune sexuală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune sexuală

Bună seara! Aș vrea să știu dacă aluziile cu conotație sexuală la adresa unei persoane pot fi considerate drept agresiune sexuală. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:59, 15 Noiembrie 2018
Din punctul meu de vedere, aluziile cu conotatie sexuala nu reprezinta element material al infractiunii de agresiune sexuala.
Agresiunea sexuala imbraca forma fizica ca si notiune.
De pilda, violul.

În cazul.dvs. trebuie analizat exact contextul si toate celelalte aspecte pentru ca avocatul.sa stabileasca ce este de facut.

Dacă doriți să dați in judecata pe cineva sfatul meu este sa nu încercați fără avocat deoarece nu cred ca aveti sanse de castig fără o abordare deosebit de atentă a procesului.
Este proces cu grad ridicat de dificultate si este proces atipic.
Foarte greu veti gasi avocat care sa va reprezinte cred eu deoarece e mult de lucru si nu va fi un proces ieftin.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc, voiam doar să știu dacă reprezintă un caz de agresiune sexuală. Voi vedea ce am de făcut mai departe.
Conteaza si daca a fost o dată sau continua în mod repetat.
Si multe altele mai conteaza dar o relevanță deosebita acest aspect ar avea în principal.
Cum va spuneam, este un proces de detaliu si nu o judecată asa aiurea...
Este deja a doua oară când un coleg face aluzii cu conotație sexuală la adresa mea, dar data viitoare mă voi adresa directorului, să văd dacă se schimbă ceva. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ... Cosmin S Cosmin S Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa sa ma astept? taabian taabian M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati? Max1986 Max1986 Buna ziua ! Am intampinat o problema care pt mine este destul de grava pentru ca nu am mai avut de-aface cu autoritatile pana acum, dintr-un grup de 7 baieti, ... (vezi toată discuția)