avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara.Locuiesc intr o locuinta sociala data de la primarie care este pr numele sotului.Urmeaza sa divortam .El este plecat in strainatate si toate cheltuielile au fost platite de mine in ultimii 3 ani.El este de acord ca eu sa raman dupa divort titularul locuintei.Cum voi proceda?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 15 Noiembrie 2018
Puteți solicita divorțul și atribuirea către dumneavoastră a imobilului.
Locuinta fiind cu chirie, cu proprietarul- primaria trebuie sa va intelegeti si sa indeliniti conditiile cerute. Mergeti la primarie si intrebati ce acte va sunt necesare, si sotul va trebui sa dea declaraie ca e de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! raman cu copiii in strada! davidela1977 davidela1977 Buna seara! am nevoie disperata de un sfat! ma numesc ela , sunt in proces de divort, am cu sotul meu 3 copii minori; locuiesc in apartamentul inchiriat de ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor la mediator RoxM RoxM Buna seara! Sunt casatorita de 12 ani, iar in urmatoarea perioada sotul meu si cu mine ne dorim sa ne adresam unui mediator pentru a divorta. Avem o fetita ... (vezi toată discuția)