avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura de comision
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura de comision

In baza unui contract aferent unei livrări intracomunitare,s-a perceput comision de derulare. Factura de comision este întocmita de societatea din România,către clientul care este din Franța. Care este regimul TVA,având in vedere ca societatea din Ro este înregistrată in ROI iar clientul a furnizat cod valid de TVA? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 22:46, 14 Noiembrie 2018
Nu mai exista ROI, dar inteleg ca firma din Romania este platitoare de tva. Intocmiti factura fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Srl din romania depoziteaza marfuri in slovacia szabi_ur szabi_ur Descrierea situatiei : O societate infiintata in Romania,cu sediul in Romania, inregistrata in scopuri de TVA doar in Romania inchirieaza un depozit in ... (vezi toată discuția)
Operatiuni intracomunitare. persoane neinscrise in registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 Suntem un SRL, si conform OPANAF 2101/2010 pentru inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari trebuie sa depunem cazierele judiciare al ... (vezi toată discuția)