avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s a întocmit dosar acum o săptămână de către ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s a întocmit dosar acum o săptămână de către polițiștii rutieri pentru că m au găsit în baza de date cu dreptul de conducere suspendat

Pot obține dreptul de a conduce până la soluționarea procesului, prin semnătura pe dovadă ?? Mulțumesc
Nu!
Nu, cat dureaza procesul penal veti avea dreptul de conducere suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa știu dacă pot obține o noua dovada în timpul unui ... Daniel9814 Daniel9814 As dori sa știu dacă pot obține o noua dovada în timpul unui proces penal făcut în urma unei infracțiuni și anume de a conduce pe drumurile publice în ... (vezi toată discuția)
Permis auto Alexandruu97 Alexandruu97 Am fost oprit de un echipaj, iar un urma testului cu aparatul etilotest a iesit pozitiv cu 0.05. Polițistul mi a dar o dovada fara drept de circulatie, ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada Patro Patro Buna am avut accident cu mașina din vina mea cu victime plus alcoolemie 0,26 in aerul expirat am primit dovada cu 0 zile de conducere sa depus plângere ... (vezi toată discuția)