avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As dori sa știu dacă pot obține o noua dovada în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As dori sa știu dacă pot obține o noua dovada în timpul unui ...

As dori sa știu dacă pot obține o noua dovada în timpul unui proces penal făcut în urma unei infracțiuni și anume de a conduce pe drumurile publice în timpul unei suspendări de permis? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel9814 , utilizator 01:25, 27 Februarie 2022
Nu, cat dureaza solutionarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.
Mulțumesc frumos!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu, cat dureaza solutionarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa ma ajutați în ceea ce privește problema ... Galma Galma Bună ziua, as dori sa ma ajutați în ceea ce privește problema în care ma aflu, La data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul radar pe raza ... (vezi toată discuția)
Accident alcoolemie - dovada circulatie Stefan.Stefan Stefan.Stefan Buna ziua, in data de 4 august 2014 am facut un accident cu urmare a mortii unei cabaline, pe sensul meu de mers am ocolit un caine si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ..am acumulat cele 15 puncte la permis si nu am fost ... Lovin-alex Lovin-alex Buna ziua ..Am acumulat cele 15 puncte la permis si nu am fost înștiințat si am condus asa pana am fost oprit sa imi spuna ca eu aveam carnetul ... (vezi toată discuția)