avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legi noi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legi noi

Buna seara. Am si eu o intrebare ? In ce masura a fost aprobata sau promulgata legea cu executarea pedepselor pana in 5 ani la domiciliu. Imi puteti detalia va rog, despre ce este vorba . Nu am gasiti pe internet nimic concret..
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:33, 15 Noiembrie 2018
Buna seara,
Deocamdata nu s-a adoptat sau promulgat.
U.E a spus NU! deci ... slabe sperante.
Poate se va adop[ta in Columbia.

-Știți că nu facem politică pe site-
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat, mai sunt sanse sa-mi recuperez bani? mirceaplesca mirceaplesca Buna seara, Am sa va expun problema mea va rog sa-mi spuneti ce as mai putea face in momentul de fata. Acum 3 luni am contactat un programator (pe care ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - lavanda CristinelI CristinelI Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ... (vezi toată discuția)