avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere auto impozitare - masina nu este vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere auto impozitare - masina nu este vanduta

Buna ziua,

Am un autoturism de care nu ma mai folosesc si vreau sa il scad de la impozitare.
Problema este ca eu nu vreau sa dau autoturismul la fier vechi (pentru 400 lei).
Cum se poate proceda?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: varu_alin , utilizator 18:35, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca puteti face dovada ca detineti spatiu privat in care sa depozitati vehiculul,puteti adresa cerere oficiala catre autoritatea fiscala responsabila pentru radiere auto pe propria raspundere
Eu stau la curte si am spatiu suficient de depozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea autoturismului bitfark bitfark un autoturidm Dacia 33 de ani urma sa fie scos din circulatie am dat la o centru de colectare fier vechi autorizate de unde am primit un Borderou de ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul cu talonul suspendat eduard_niculescu28101 eduard_niculescu28101 Buna ziua! Detin un autoturism care nu mai corespunde dpdv tehnic, si talonul mi-a fost suspendat din cauza ca era expirat itp-ul. Vreau sa radiez masina de pe ... (vezi toată discuția)