avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar divort

Buna seara, e adevarat ca dosarele de divort nu se pun pe portal? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:26, 17 Noiembrie 2018
Nu.toate dosarele sunt pe portal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, toate dosarele trebuie puse pe portal, ceea ce în capitală clar se întâmplă!
În unele localitați din țară, din diverse motive, unele dosare nu sunt postate pe portal.just.ro, sens în care va trebui să mergeți la arhivă să vă interesați cu privire la înregistrarea acestora.
Buna ziua, ma scuzati ,dar explicatia doamnei avocat a fost caci conform legii romane dosarele de divort nu se pun pe portal ptr. a se evita eventuale discutii intre parti. MULTUMESC!
Minciuna.nume prenume de ce judecatorie apartineti?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu tot respectul pentru doamna avocat...aberantă explicație, fără fundament!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii...incurcatura mare siempreska siempreska Buna! Prietenul meu a primit acasa o citatie prin care este chemat sa se prezinte la judecatoria Timisoara in luna mai, in care el apare ca reclamant si ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)