avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalp de electricitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalp de electricitate

Buna ziua. Am un teren in apropiere de Bucuresti. Terenul are langa el un stalp de electricitate, iar firele acestuia traverseaza o parte din acest teren. Am incercat sa vand o bucata din acest teren, iar unii din clienti s-au plans de acest impediment. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi? Exista cumva posibilitatea ca societatea de curent sa-si mute stalpul de electricitate? Sau eventual le pot solicita vreo compensatie in acest sens? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:32, 16 Noiembrie 2018
Buna ziua. Unde sa-si mute stalpul daca pe acolo este traseul acelor cabluri? Puteti sa-i chemati in instanta, insa mai mult ca sigur ca vor invoca vreun drept de superficie. Cat despre compensatie, se pune problema cine-a fost mai intai (oul sau gaina), probabil ca a luat altcineva compensatia sau nu a luat nimic pentru ca asa o fi fost legea (nu mai conteaza, tot una este).
Ca sa nu va dezamagesc, incercati cu un avocat, mai cheltuiti si dvs niste bani, vedeti, poate se rezolva.
(eu nu cred)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un teren pe un deal si am o problema cu curentul ... margineni2022 margineni2022 Am cumparat un teren pe un deal si am o problema cu, curentul electric stalpi cabluri! Terenul este undeva ultima bucata, iar pana in acest teren mai sunt ... (vezi toată discuția)
Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot ... Pascal3212 Pascal3212 Cablurile electrice care traverseaza proprietatea mea oblic pot fi mutate pe cablul dintre cei doi stalpi (fara a fi prinse direct de stalp(i)?) Casa vecinului ... (vezi toată discuția)