avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Vreau sa imi înscriu masina din romania in italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Vreau sa imi înscriu masina din romania in italia

Buna seara, cu schimbarea legii in italia sunt nevoit sa razie masina din Romania si sa o înscriu în Italia. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat si care ar fi costurile.
Multumesc

Alte discuții în legătură

As dori o mana de ajutor - inmatriculare in romania a unei masini din italia dany_dany6960 dany_dany6960 as vrea sa cumpar o masina din romania cu numere de italia,masina este un ford fiesta cu motor de 1400,euro 5 din 2009,as vrea sa stiu ce trebuie platit si cat ... (vezi toată discuția)
Inscriere masinii in romania etudor etudor sunt romanca,casatorita in romania,am 2 copii in tara:unul student,alta,eleva in clasa a x-a. am masina mea cumparata in italia de acum 3 ani ,pe numele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare din italia in romania pe acelasi nume baican constantin baican constantin Buna seara Am o intrebare. Cum trebuie sa procedez ca sa-mi inscriu o masina pe care am detinut-o in Italia timp de 2 ani si cu care am revenit si vreau sa ... (vezi toată discuția)