avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda contestata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda contestata

Buna ziua! Am primit o amenda acum 2 luni din partea Politiei Locale pe care am contestat-o, aflandu-se acum le rolul instatei de judecata (astept sa primesc intampinarea), insa astazi am primit din partea Primariei o instiintare de plata prin care ma anunta ca trebuie neaparat in 15 zile sa o platesc deoarece a expirat termenul legal de plata. Ce ar trebui sa fac incontinuare? Sa trimit o adresa la primarie cu nr de dosar? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:43, 18 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Solicitati instantei de judecata sa va elibereze un certificat de grefa , pe care sa il trimiteti la primarie
Multumesc! Solicitarea trebuie facuta in scris, si depusa numai de catre mine sau poate merge si tatal meu?
Nu
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu va poate reprezenta altdecat av cu delegatie sau cu o procura notariala altcineva.
Nu va poate reprezenta altdecat av cu delegatie sau cu o procura notariala altcineva.

Alte discuții în legătură

Proces lilicrin lilicrin Am ajuns la concluzia ca o coi reprezenta eu pe mama in proces. De aceea as avea nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa depun niste dovezi la dosar si de ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta titi marina titi marina Va salut. In calitate de presedinte de asociatie de proprietari, am chemat in judecata un SRL care, pentru lucrarile de reabilitare termica, fara sa ne ... (vezi toată discuția)