avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgentare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgentare dosar penal

Va salut.este vreo modalitate de a urgenta trimiterea unui dosar de la politie la parchet.mentionez ca este vorba de un dosar penal unde figurez ca am circulat cu permisu suspendat iar agentul la care este dosarul refuză să-l trimită spunand ca nu are timp.multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
IonutDRW, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:39, 16 Noiembrie 2018
Ce calitate aveti in dosar?
Este bine sa stiti ca urgentarile nu sunt usor de facut si avocații de fel le rezolva... insa cu mare deranj.

Adică regula este sa așteptați 2-3 ani si dvs. vreti sa urgentati...

Si la parchet poate dura mult....
Vedeți daca va găsiți avocat care sa aiba timp de cazul dvs. cu urgentarea deoarece o audiere este ceva simplu fata de o urgentare....
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am și eu un dosar penal art 335 alin 2 ajuns la ... Vasilache Alin Vasilache Alin Bună seara. Am și eu un dosar penal art 335 alin 2 ajuns la parchet cu propunere de renuntare la urmarire penala de 6 luni de când a ajuns la parchet nu se ... (vezi toată discuția)
Am fost prins sub influența substantelor psihoactive Manu alex Manu alex Cât va dura toata chestia? Am fost depistat cu un gram pentru consum propriu, voi avea 2 infracțiuni? Cât poate dura maximum până imi voi recupera ... (vezi toată discuția)
Cât durează cercetarea penala Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, cât poate dura cercetarea penală pentru condus cu permisul suspendat, in ideea ca am fost prins cu permisul suspendat in data de 18.11.2018 și de ... (vezi toată discuția)