avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cât durează cercetarea penala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cât durează cercetarea penala

Salutare, cât poate dura cercetarea penală pentru condus cu permisul suspendat, in ideea ca am fost prins cu permisul suspendat in data de 18.11.2018 și de atunci nu am primit nici o veste, oare cam cât ar fii termenul limita pana când îl pot tine cei de la politie?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
Norbert.Kovacs, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:44, 3 Ianuarie 2019
Este greu de spus.
Poate dura un an sau mai mult.
Depinde si de localitate.
Pentru urgentare ar trebui sa apelați la avocat specializat în urgentari.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am avocat dar nu am apucat sa vorbesc cu el despre asta din cauza ca sunt aproape toată ziua la servici, dar in fine oare poate dura mai mult de 1 an?
Da, poate dura si mai mult de 1 an daca nu aveti timp sa vorbiti cu avocatul si nici avocatul nu se ocupa.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Depinde foarte mult si de localitate.
Avocatul nu cred ca se va ocupa serios de urgentare daca nu le-ați platit special pentru asa ceva.
Urgentarea presupune ca avocatul sa fie deosebit de dibaci si sa actioneze si cu mare tact.
Avocatul dvs. nu este obligat să urgenteze nimic si este bine sa stiti acest lucru.Sa nu insistati cu urgentarea la el.Il puteti ruga si daca are timp va face si el ce va putea.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost testat si abuzul este ca nu am consumat substanta respectiva, ... florentinoprea589 florentinoprea589 am fost testat si abuzul este ca nu am consumat substanta respectiva, pozitiv amphetamina in data 20.04.2023. pana in aceasta data nu am primit raspuns. am ... (vezi toată discuția)
Buna. un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 ... Codry1234 Codry1234 Buna. Un prieten a fost prins de polițiști baut la volan. 0,70 la etilotest, a fost dus la sange,i sa facut dosar,ia fost suspendat dreptul de a conduce pana ... (vezi toată discuția)
Am fost prins sub influența substantelor psihoactive Manu alex Manu alex Cât va dura toata chestia? Am fost depistat cu un gram pentru consum propriu, voi avea 2 infracțiuni? Cât poate dura maximum până imi voi recupera ... (vezi toată discuția)