avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost testat si abuzul este ca nu am consumat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost testat si abuzul este ca nu am consumat substanta respectiva, ...

am fost testat si abuzul este ca nu am consumat substanta respectiva, pozitiv amphetamina in data 20.04.2023. pana in aceasta data nu am primit raspuns. am sunat la INML bucuresti la 2 saptamani si imi spun sa astept. ma puteti ajuta sa urgentez cazul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:45, 7 Iulie 2023
Sunt multe cazuri de acest fel. INML eliberează rezultatul după luni de zile. Vestea bună este că multe rezultate „pozitive„ sunt infirmate de către INML și totul se finalizează cu clasare, însă toată cercetarea durează peste 6 luni, chiar și 1 an în unele cazuri.
Piteți să angajați un avocat pentru a insista la INML și la Parchet, însă avocatul nu poate garanta că va reuși, nu depinde în așa mare ,ăsură de demersurile pe care le va face.
multumesc !
Fără avocat specializat în urgentari nu aveți șanse sa urgentati.
Urgentarea este dificila chiar și pentru avocati și dacă nu sunt deosebit de abili nu o reușesc.
Este bine ca cei nevinovați sa își angajeze avocat în astfel de cazuri penale în scopul de a se evita abuzurile.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals ... adrian.a adrian.a acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals pozitiv THC canabis, am stat 1 an si 4 luni cu permisul suspendat cu dovada fara drept de ... (vezi toată discuția)
Salut la toată lumea am și eu o problema am fost oprit de un ... Buley11 Buley11 Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Timpul in care inml este obligata sa efectueze un drugtest ?! George C I George C I Exista un termen limita , in care INML are obligatia sa efectueze analizele unui test pentru indentificarea aunumitor substante in sange/urina?Si daca da care ... (vezi toată discuția)