avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdicție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdicție

Cum i se poate da interdicție fostului meu prieten? El ma tot amenința și îmi este frica sa merg oriunde sa nu ma urmărească. Este destul de periculos el și as vrea sa se poate facă ceva împotriva lui. Ce as putea face în aceasta privința? Menționez ca el are cazierul patat
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 21:45, 16 Noiembrie 2018
Va puteti adresa instanței de judecată cu o cerere privind emiterea unui ordin de protecție împotriva acestuia. De asemenea,puteti formula si plângere pentru amenințare. Trebuie discutat pe larg pentru a vedea exact despre ce este vorba. Va sfătuiesc să luați legătura cu un avocat pentru a va ajuta. Dacă doriți să discutați pe larg, va stau la dispoziție cu datele din contact.
.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nu stiu unde sa ma duc sa fac o reclamatie raluca1989 raluca1989 as dori sa stiu de unde pot afla mai multe despre firma de detectivi particulari PROTECT EYE SECURITY? as dori sa stiu unde are locatia ca sa pot face o ... (vezi toată discuția)
Ma bate concubinul danutzalov3 danutzalov3 sunt in concubinaj de 2 ani si putin ... avem impreuna o fetita de 1 an ... dar de cand am ramas gravida a inceput sa ma bata..ma scuipa...ma injura...ma ... (vezi toată discuția)