avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cineva ma amenință cu moartea. Cum ii pun ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cineva ma amenință cu moartea. Cum ii pun interdicție.

Cineva ma amenință cu moartea. Cum ii pun interdicție.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:30, 11 Ianuarie 2022
Ce grad de rudenie sau prietenie aveti cu acea persoana?
De principiu, trebuie sa va adresați instantei se judecata cu o cerere privind emiterea unui ordin de protecție pe o durata de 6 luni de zile.
Indicat este sa formulati si plangere penala pentru amenințare.
Luați legătura cu un avocat și discutați în detaliu situația.
Daca nu locuiti impreuna ,nu este sot,ruda,concubin nu aveti cum sa i ,, puneti interdictie"ci doar sa formulati o plangere penala pt amenințare .
Mulțumesc. Am depus vreo doua plângeri lapoviță dar nimic. Voi contacta un avocat. Mulțumesc încă odată.
Bună. Este vorba de mama mea. Locuieste singură. Cumnata mea sta în blocul de vizavi, frecventează aceleași magazine de cartier, o pândește seara în scară. Nu vreau sa imi fac dreptate singură. Striga după ea ca o omoară, suferă de atac de panică. La vârsta ei orice este grav.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca nu locuiti impreuna ,nu este sot,ruda,concubin nu aveti cum sa i ,, puneti interdictie"ci doar sa formulati o plangere penala pt amenințare .

In cazul acesta este posibil obtinerea unui ordin de protectie.
Contactati un avocat si demarati actiunea impreuna cu mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea madasey16 madasey16 sunt intr-o situatie foarte dificila si nu stiu cum e mai bine sa procedez. Sunt amenintata cu moartea de sotul cumnatei mele. ca sa va explic mai bine ... (vezi toată discuția)
Persoane dependente de alcool - cum sa-i tinem departe de noi? Alex1307 Alex1307 Buna ziua! Am 25 de ani. Parintii mei au divortat in 2009 (eu si fratele meu eram deja majori), dar nu au facut partajul. In prezent locuim cu totii (eu, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere împotriva unei ... Ded89 Ded89 Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere împotriva unei persoane, care a sărit la bătaie și amenințări din partea ei. Toate au fost făcute ... (vezi toată discuția)