avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Licență
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Licență

Sunt studentă la Științele educației, anul 3,anul acesta am de facut licenta la disciplina Teoria si metodologia curriculum, temă "Temele pentru acasă și implicațiile asupra învățării în învățământul primar ",va rog daca stiti carti pentru a ma ajută, v-am mulțumi enorm.

Alte discuții în legătură

Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
O informatie legata de scoala generala: copilul poate invata la domiciliu? bobby1981 bobby1981 Am o fetita de 6 ani , si anul acesta ar trebuii sa inceapa scoala , si ma gandesc daca exista posibilitatea de a o invata personal , acasa . Insa , sa ii ... (vezi toată discuția)