avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bonificatii Impozit, cas, cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bonificatii Impozit, cas, cass

Am vazut cand am completat Declaratia unica, bonificatia de 5% pentru plata pana pe 15.12.2018 ;
Ceilalti 5% cum se aplica?
Cel mai recent răspuns: Andreiulian , utilizator 14:17, 20 Noiembrie 2018
Ori va calculati singur aceste bonificatii si platiti mai putin cu acest valori pana la acel teren, ori platiti tot si o sa ramana acolo in contul dumneavoastra acele valori platite in plus si o sa se compensenze la anul cu ce veti avea atunci de pata.
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie declaratie unica popaica popaica Bună ziua Am urmatoarea nelămurire legată de bonificatie . Cum completez declaratie unică dacă in 2018 am depășit venitul estimat care era sub ... (vezi toată discuția)
Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza bonificatia pentru depunere online declaratie unica? teodor-andrei teodor-andrei Buna ziua. In formularul depus pe site-ul anaf am vazut sectiunile unde se indica bonificatia pentru plata integrala pana la 15 decembrie 2018. Nu vad ... (vezi toată discuția)