avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Deși mi-am achitat partea mea din datorie, sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Deși mi-am achitat partea mea din datorie, sunt hărțuită de o firmă de recuperare creanțe care mă amenință că-mi va face o nouă poprire. Chiar au dreptul acesta?

Sunt harțuita de firma Eos,in conditiile in care mi.am achitat de plata suma rezultata dintr.o hotarare judecatoreasca in urma partajului.In 2004 am facut un credit,cu fostii socri coplatitori din care s.a luat o masina.Am achitat ratele pana la momentul cand m.am despartit de sot,El nu a mai platit ratele desi isi luase angajamentul.In urma partajului,ce a mai ramas din datorie,dupa ce s.a facut popriri si socrilor,avand si eu poprire pe salariu,s.a impartit in doi datoria.Mi s.a oprit suma necesara.Dar in continuare sunt sunata de firma Eos.Ma ameninta ca imi fac iar oprire pe sal.Ma suna mereu alta persoana.Chiar au dreptul asta?Cand se opresc?Le.am zis ca nu le mai dau nimic ca am achitat cat scrie in hotararea judecatoreasca.Le.am trimis copie dupa act.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ALYA71 , utilizator 23:17, 30 Noiembrie 2018
Trebuie vazute actele de avocat pentru a se analiza drepturile și obligațiile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui vazute actele. Ati mai fost executata silita pt aceasta creanta? Sau executarea a inceput deja? Daca nu a inceput executarea poate aveti sanse sa scapati de creanta.
Mi s.a facut oprire pe salariu;in timpul asta am am facut partajul ,in urma caruia mi s.a impartit datoria.Si normal ca celor de la EOS nu le convine ca s.au oprit banii.Am platit exact cat am in hotarare,partea mea!Si ei vor sa ma constranga sa le platesc inainte!Le am trimis copia dupa hotararea judecatoreasca!

Company Advising a scris:

Ar trebui vazute actele. Ati mai fost executata silita pt aceasta creanta? Sau executarea a inceput deja? Daca nu a inceput executarea poate aveti sanse sa scapati de creanta.

Hotararea nu le e opozabila. Puteti, daca reincepe executarea sa faceti contestatie- nu stiu cu ce ssanse sau sa va indreptati impotriva fostului sot cu actiune in regres.
Ce sa i mai fac fostului,ca au trecut 3 ani de cand am hotararea?!m.am dus la executor si a zis ca n.are ce sa i ia si m.a expediat(au fost colegi in liceu);si uite asa am ramas eu......EOS.ul si a luat banii,de la toti,Cred doar ca o vor de trei ori,nu le ajunge .....Vin sarbatorile!Nu stiu daca rezolv ceva in afara decat de a cheltui bani.....Nu m.am ales cu nimik in afara de a plati avocati,experti....Nu mi se pare normal sa tot platesc .Adica EOS.ul e deasupra tuturor!

gi-jane2 a scris:

Hotararea nu le e opozabila. Puteti, daca reincepe executarea sa faceti contestatie- nu stiu cu ce ssanse sau sa va indreptati impotriva fostului sot cu actiune in regres.

Alte discuții în legătură

Proces cu eos-ksi ionmarin80 ionmarin80 Buna , Am avut un contract de internet si telefonie fixa cu Romtelecom , incepind cu vara anului 2006 . Acest contract a fost semnat pentru o perioada de 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante mariusmocan mariusmocan Buna ziua, in anul 2004 am facut un cred la o banca in vederea achizitionarii unui calculator. Am platit cu mici intarzieri (in functie de salariu ) de cate 3 ... (vezi toată discuția)
Poprire banca fara hotarare judecatoreasca Cipri28 Cipri28 Buna ziua, am fost astazi sunat de catre o angajata a bancii unde am cont deschis care mi-a spus ca a fost pusa o proprire pe cont de 1800 lei de catre EOS ... (vezi toată discuția)