avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Daca bonurile de masa se dau pe luna urmatoare... adica in ianuarile le iei pe cele din februarie. Ce se intampla in cazul in care angajarea se face de exemplu pe 19 noiembrie 2018. Cele 2 saptamani cum si cand sunt acoperite de bonuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 17 Noiembrie 2018
Tichetele de masă pe suport hârtie se distribuie lunar, în ultima decadă a fiecărei luni pentru luna următoare, de către angajator.

In speta, pentru luna noiembrie salariatul le poate in functie de prevederile existente in reg.intern sau in ccm aplicabil angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj ore obligatori mariusastra mariusastra Bună ziua am o întrebare conform legii trebuie sa muncești 40 de ore pe săptămână la contract full-time adică 160 de ore pe luna ? Asta înseamnă 20 ... (vezi toată discuția)
Hrana data angajaților în timpul programului de lucru frem frem Buna, suntem o microinreprindere de it, si patronul firmei ar dori sa asigure hrana pe parcursul zilei angajatilor, adica frigiderul firmei sa fie intotdeauna ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ancabulgarean ancabulgarean Buna ziua, la sfarsitul lunii ianuarie mi-am dat demisia. In luna gebruarie am luat salarul dar nu am mai primit bonuri de masa. Intrebarea este: bonurile ... (vezi toată discuția)