avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vânzare imobil fără specificație ca este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vânzare imobil fără specificație ca este teren sau teren+casa

Buna ziua. Avem o procura lăsată anul trecut de sora plecată in străinătate prin care își împuternicește fratele sa vândă in numele ei imobilul (fără specificație ca este teren sau teren+ casa) moștenit de amândoi printr-un certificat de mostenitor. Între Timp, anul acesta, pe terenul respectiv s- a construit o casa care ii are pe ambii trecuți in autorizația de construcție, in receptia lucrării și in intabulare. Spuneti-mi va rog, dacă in acest caz fratele poate vinde terenul cu tot cu casa sau dacă este necesară o alta procura? Și dacă da, ce anume trebuie specificat in ea? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Gratiela S, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:43, 17 Noiembrie 2018
Da, trebuie specificat in procura, pentru că limitele mandatului inițial, s-au extins .
In procura trebuie menționat că doamna îl imputerniceste pe frate să vândă cota indiviza din construcția noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Dovada investitie in casa parintilor Daniel33 Daniel33 buna ziua mama mea detine o casa pe care am reparat o si extins o eu. decizia a fost luata in comun in familie, dar cum se zice paza buna trece primejdia ... (vezi toată discuția)
Succesiune-drept de construire kikke kikke buna ziua,suntem 4 frati si nu am facut succesiunea dupa tata care a decedat in 1995.Acum ,eu si sotul meu vrem sa ridicam o cabanuta in curte unde sa mergem ... (vezi toată discuția)