avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate vs. vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate vs. vechime in munca

Buna ziua. Sunt pensionata pe caz de boala, gradul 3 și lucrez 20h/săptămâna de 2 ani. Pot sa fac cerere la Casa de Pensii pentru a adauga și acești 2 ani la vechimea in munca? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Croitoru , utilizator 08:41, 17 Noiembrie 2018
Puteti depune o astfel de cerere.
Mulțumesc pentru răspuns. In acest caz, se recalculează valoarea pensiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O pensie de boala poate scadea ? ContSters204598 ContSters204598 Sufar de o boala congenitala si totusi am vrut inyodeauna sa muncesc dar in 1994 m am pensionat pe caz de boala si am insistat sa\'mi de a gradul 3 cu drept de ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere contabil se poate ? ContSters204598 ContSters204598 Sufar de o boala congenitala si totusi am vrut inyodeauna sa muncesc dar in 1994 m am pensionat pe caz de boala si am insistat sa\'mi de a gradul 3 cu drept de ... (vezi toată discuția)
Concediul de creștere copil se adaugă la vechime imediat ce s-a terminat perioada concediului? Iuliana Croitoru Iuliana Croitoru Buna ziua! Sunt pensionata pe caz de boala din 2013, iar in 2016 am nascut. In luna Iunie 2018 se termina perioada de 2 ani de creștere copil pentru care am ... (vezi toată discuția)