avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana nesalariata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana nesalariata

Bună ziua !
Am lucrat din 23 Octombrie 2017 pana in 26 Aprilie 2018,iar apoi din 10 mai 2018 pana pe 13 Noiembrie 2018 .
Contractul mi s a încheiat la termen fiind pe perioada determinata .
Sunt însărcinată in săptămâna 20
In aceste condiții mai pot beneficia de prenatal respectiv concediu de creștere copil ?
Ar ajuta cu ceva sa închei un contract cu cas sau sa ma ia soțul in întreținere ?
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Alee02 , utilizator 12:14, 18 Noiembrie 2018
Care este data prezumata a nasterii ?

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii ?

5 aprilie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Alee02 Alee02 Buna ziua . Am lucrat din Octombrie 2017 pana in Aprilie 2018 pe data de 26 Aprilie mi a încetat contractul . In data de 10 mai 2018 m am reangajat la o ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la ccc alle21 alle21 Buna ziua, Daca am lucrat 11 luni si 23 de zile in ultimii doi ani pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc (vezi toată discuția)