avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incetare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incetare executare silita

Buna ziua. Am prinit saptamana trecuta o decize de la biroul executor judecatoresc o decizie conformei careia inceteaza executarea silita ca urnare a lipsei bunurilor urmaribile, executarea fiind din 2016. Intrebarea mea este daca aceasta executare se poate vreodata relua sau a incetat dwfinitiv?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:18, 18 Noiembrie 2018
Se poate relua, dând valență dispozițiilor art 705 Cod Procedură Civilă.
Practic se poate incepe o noua executare silită.
Nu ati scapat pe motivul ca nu aveti bunuri în prezent.

Cand vor mai încerca o executare ar fi bine sa mergeți imediat la avocat cu actele.
Daca vor trece 3 ani de la aceasta data puteti invoca prescriptia dreptului de a mai cere executarea silita in cauza...Pana atunci stati linistita.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Incetare executare tatiana28 tatiana28 Buna seara,va rog din nou sa ma ajutati,daca executarea silita inceteaza potrivit art.371 (5) - nu mai poate fi efectuata ori continuata din cauza lipsei de ... (vezi toată discuția)
Executare silita miti59 miti59 am avut scos la licitatie apartamentul dar acesta nu sa vandut. Am primit de la executor o anstiintare conform art.371/5 lit.b. Ce urmeaza incontinuare? (vezi toată discuția)