avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Mama mea a fost măritată, cam 7 ani cu tatăl meu, care rezulta doi copii, tatăl meu a plătit la apartament doar 3 ani și restu a plătit mama cu actualul soț, mama cu tatăl meu bun nu au făcut partajul, și acum nu știu cum se procedează, ca mama mea are dementa, tatăl meu cât are parte din acest apartament în care locuiesc are jumate sau mai puțin, merge sa fiu eu tutela mamei și sa semnez în locul ei? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:00, 18 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
1. Cu privire la partaj, puteti sa solicitati partajarea bunului intre mama si tata aratand ca sunt despartiti in fapt din anul ... si ca el nu a participat ulterior la cheltuieli.
sper ca tatal dumneavoastra sa fie cinstit si sa recunoasca asta.
Atunci el are 1/2 din ce e achitat in comun restul e al mamei dumneavoastra cu actualul sot care are si el drepturi.
2. Cu privire la tutela va sfatuiesc sa va adresati instantei in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament catre copii dollar_007 dollar_007 Buna ziua, Aduc in discutie o situatie in care se afla mama mea si la care as dori sa cunosc parerile dvs. Mama mea s-a casatorit cu tatal meu in 1974, din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune Margareta Trofin Margareta Trofin Buna seara sint fiica unica si adoptata. Dupa decesul tatalui meu adoptiv mama respectiv sotia acestuia, s-a recasatorit cu o persoana cu 6 fii. In urma cu 2 ... (vezi toată discuția)