... 2 locatari dintr-un condominiu au semnat PV-ul unei AG al asociatiei de proprietari si nimeni din proprietarii membri participanti nu au spus nimic....
Asadar sunt locatari, adica nu sunt proprietari sau nici macar atat, adica sunt chiriasi?
Ce "statut" acestia 2 daca nu va suparati, ca sa intelegem spetza?
Daca sunt locatari cu adevarat, inainte de inceperea AG, presedintele as. prop. care prezideaza adunare, trebuie sa clarifice aceasta problema: cei doi pot participa la AG doar ca invitati daca are aprobarea membrilor, oricum nu au drept de vot, asa ca nu ar trebui sa va deranjeze cu nimic, insa daca acesti doi voteaza in vre-un fel si presedintele accepta acest lucru - nu este in regula!
Ca au semnat sau nu PV, in opinia mea nu ar trebui sa deranzeze pe nimeni. Asa ca daca contestati hotararea AG, doar pe motivul ca au semnat PV, nu cred ca aveti vre-o sansa de castig in instanta, adica ce sanctiune sa le aplice instanta?
In opinia mea vinovat de aceasta neintelegere este presedintele as. prop. care nu v-a explicat pe intelesul membrilor participare celor 2 la lucrarile AG. Daca cei doi au si participat la vot, lucrurile se complica!
Clarificati aceste aspecte si mai discutam.
Succes!