avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un schimb cu o mașina furată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un schimb cu o mașina furată

Acum aproximativ 1 luna jumătate am avut o mașina la vânzare, m-a contactat un tip pentru un eventual schimb cu un alt auto și o diferenta de bani. Am căzut de acord sa ne vedem la jumătatea drumului sa facem schimbul. Am făcut schimbul, am ținut mașina primită la schimb 3 săptămâni după care am revândut-o. După 2 săptămâni ma suna băiatul căruia i-am vândut-o ca i-a oprit mașina în vama ca ar fii data furată de proprietarul din carte. Țin sa precizez ca a mai schimbat încă 3 proprietari înaintea noastră pana la cel de pe carte. Eu am dat la schimb pe mașina data furată mașina personală pe numele soției. Eu cu baiatu de i-am vândut o m-am înțeles sa ii dau banii înapoi ca așa cred de cuviință, dar baiatu care mi-a dat-o nu vrea sa-mi dea mașina mea înapoi. I-am făcut plângere penală. Mai țin sa precizez ca a trecut cam 1 luna de când i-a confiscat mașina și nu a venit nici poliție nici nimeni pana acum sa se intereseze. Ce ma învățați sa fac in continuare? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucianpioara , utilizator 23:01, 2 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat ati promovat plangere la autoritati va revine obligatia sa asteptati concluziile verificarilor
Eventual puteti starui la nivelul autoritatii responsabile
Te salut,
Și eu am pățit la fel , băieți erau din Ploiești , cum putem lua legatara sa facem plângerea împreuna ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mea a fost confiscata, motiv: furata Cosmin052030 Cosmin052030 Buna ziua, In urma cu 2 ani jumate am achizitionat o masina inmatriculata in Romania (de la un proprietar care o avea si el de aprox. 2 ani,din 2010) ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin si eu cu o problema legata de achiziționarea ... Jancon Jancon Buna seara! Vin si eu cu o problema legata de achiziționarea unui automobil! Masina pe care am cumparato( nu este achitata integral), nu este cumparata de la ... (vezi toată discuția)
Masina declarata furata 0v11 0v11 Salut! Inainte de toate țin sa precizez ca sunt la prima postare pe un forum si imi cer scuze daca trebuia sa pun intrebarea in alta categorie a ... (vezi toată discuția)