avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... A doua opinie la boala profesionala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

A doua opinie la boala profesionala

Buna ziua .Va rog sa mi spuneti daca mai am dreptul la a doua opinie ptr a demonstra boala profesionala.?Cum sa procedez daca am avut bp1 ptr un diagnostic dar eu sufar si de alte boli?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 19 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti lua legatura cu medicul care a declarat suspiciunea de boala profesionala prin completarea formularului BP1. Se va urma aceasi metodologie expusa deja de mine la prima dvs. interventie.
Daca doriti sa comentati pe acelasi subiect nu mai deschideti o discutie noua. Postati aici. Este mai usor de urmarit ce cei care doresc sa comenteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boala profesionala Didi-30 Didi-30 Care sunt pasi legali pe care angajatorul este obligat sa ii respecte atunci cand are un caz de posibila boala profesionala in firma? (diagnostic medical de ... (vezi toată discuția)
Fisa fiam ContSters493469 ContSters493469 Am beneficiat de 273 de zile se concediu medical.La revenirea din concediu,trebuia completata de catre angajator, fisa FIAM? (vezi toată discuția)
Concediu medical pe cod boala profesionala VioH VioH Buna ziua,Ma poate ajuta cineva cu o indicatie in privinta unui serviciu autorizat, specializat de medicina muncii? Compania multinationala la care lucrez are ... (vezi toată discuția)