avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... casare EIP-uri
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

casare EIP-uri

Buna ziua,
Pentru salopetele si bocancii pastrati pentru casare exista vreo norma de depozitare a lor pana se caseaza? Atunci cand se caseaza trebuie numerate de catre personalul angajat la bucata? Mie mi se pare un focar de infectie, pentru ca lucratorii vin cu ele nespalate si le predau la magazine, in pastrare cate 1 an, pana se caseaza. Lucratorii nu trebuie protejati de aceste adevarate focare de infectie? Sau cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: mihavslelectro , utilizator 08:41, 23 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura de casare se stabileste prin decizia interna a angajatorului care trebuie sa aiba anexate instructiuni proprii ssm. In instructiuni trebuie sa se aiba in vedere riscurile profesionale existente in cazul depozitarii. Cu siguranta se poate vorbi de focare de infectie daca este o depozitare indelungata si fara a se asigura masurile de prevenire.
De ce se face anual si nu se poate face casarea ori de cate ori este nevoie ?


Intradevar nu stiu de ce se face atat de rar cand ar trebui sa se predea mai des, procesul de casare se face mai greu. Am sa fac o procedurapentru asta, multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament de lucru si de protectie emiha emiha Cum se platesc echipamentele de lucru (salopete, halate) inscriptionate cu sigla firmei? Tinand cont de faptul sunt achizitionate de la o firma protejata.. ... (vezi toată discuția)
Evaluare risc marsta marsta De curand firma la care lucrez a contractat executia unui produs nou care implica lucrul cu vata minerala: taiere la dimensiunea ceruta , cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Instrucțiuni periodice ssm GabsStoica GabsStoica Bună ziua, Lucrez într-o instituție publică și sunt la început de drum ca și inspector pe SSM. Cred că îmi va lua mult timp să invăț ținând cont ... (vezi toată discuția)