Buna ziua,
Pentru salopetele si bocancii pastrati pentru casare exista vreo norma de depozitare a lor pana se caseaza? Atunci cand se caseaza trebuie numerate de catre personalul angajat la bucata? Mie mi se pare un focar de infectie, pentru ca lucratorii vin cu ele nespalate si le predau la magazine, in pastrare cate 1 an, pana se caseaza. Lucratorii nu trebuie protejati de aceste adevarate focare de infectie? Sau cum se procedeaza?
Procedura de casare se stabileste prin decizia interna a angajatorului care trebuie sa aiba anexate instructiuni proprii ssm. In instructiuni trebuie sa se aiba in vedere riscurile profesionale existente in cazul depozitarii. Cu siguranta se poate vorbi de focare de infectie daca este o depozitare indelungata si fara a se asigura masurile de prevenire.
De ce se face anual si nu se poate face casarea ori de cate ori este nevoie ?
Intradevar nu stiu de ce se face atat de rar cand ar trebui sa se predea mai des, procesul de casare se face mai greu. Am sa fac o procedurapentru asta, multumesc de raspuns.
Evaluare risc
marsta
De curand firma la care lucrez a contractat executia unui produs nou care implica lucrul cu vata minerala: taiere la dimensiunea ceruta , cu ajutorul ... (vezi toată discuția)