avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tip de contract necesar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tip de contract necesar

Avem următoarea situație: suntem un SRL din România și angajăm un traducător în Republica Moldova pentru a ne traduce 100 pagini din engleză în rusă. Traducătorul este localizat în Chișinău și practic nu părăsește țara pentru a ne presta serviciul solicitat de noi (relația de muncă se consumă prin e-mail). Ce tip de contract este indicat în această situație? Menționez că traducătorul nu are PFA sau SRL.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 19 Noiembrie 2018
Din punctul meu de vedere ar trebui sa se inregistreze ori ca PFA, ori ca SRL.
Contract cu munca la domiciliu sau telemunca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea unei persoane din r. moldova pe lucru remote OliviaVereha OliviaVereha Buna, tuturor, am o intrebare si informatiile de la ministerul muncii nu ma ajuta. Eu pot sa angajez o persoana din Republica Moldova pe compania mea (SRL ... (vezi toată discuția)
Caut munca la domiciliu! levitza26 levitza26 Ma numesc Natalia, si caut munca la domiciliu, am 26 ani am facut facultatea de stiinte economice la Galati cu bursa de stat si master de specializare in ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana natico01 natico01 Sunt cetateanca a Republicii Moldova. In 2003 tatal meu a depus actele necesare pentru redobandirea cetateniei romane. Alaturi cu actele lui au fost adaugate ... (vezi toată discuția)