avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație plasament

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Am o sora in tutela,are 11 ani,din 2013 se află în grija mea și abia acum am aflat că există o alocație de plasament de care ar putea beneficia,cred,din câte am inteles din lege.
Această alocație se acordă retroactiv,sau doar de la data depunerii cererii de acordare?
Sunt intrigată de faptul că nimeni absolut nu mi-a spus că ar putea beneficia de această alocație! Vă rog,aștept un răspuns,vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata alocatiei de stat retroactiv florinmihai florinmihai Am luat o fetita cu varsta de 1an si 4 luni in plasament de urgenta, si spre uimirea mea, alocatia de stat nu a fost ridicata de catre parintii ... (vezi toată discuția)
Nu primesc alocatia de stat pentru copii creangaflorin76 creangaflorin76 CE SE INTIMPLA DE NU PRIMESC ALOCATIA COPIILOR DE 10 LUNI?AM APELAT SI LA PROTECTIA COPILULUI SI LA PRIMARIA DIN COMUNA FARA NICI UN REZULTAT MA PUTETI AJUTA ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor CristianLungu87 CristianLungu87 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la care as dori sa aflu un raspuns daca este posibil.Nepotul meu(baiatul surorii mele)locuieste in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)