avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Masina pe persoana care e luata in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Masina pe persoana care e luata in spatiu

Buna ziua,

Am ajutat cunostinte sa poata inscrie copilul la scoala noastra si i-am luat in spatiu. Acum m-am trezit cu informatia ca persoana respectiva are o masina inregistrata pe adresa mea. Si ii vin amenzile la mine.

Nu inteleg cum a inregistrat o masina pe adresa mea din moment ce nu detine proprietatea.

Exista vreo formalitate sa indrept acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 18:31, 19 Noiembrie 2018
Buna seara! Inteleg ca ati luat persoana respectiva in spatiu. Acest lucru nu inseamna ca este proprietar. Ci ca v- ati dat acordul sa fie domiciliat la dvs. Faptul ca- i vin amenzile aici este normal. Unde sa- i fie trimise daca u la adresa de domiciliu din buletin? Este proprietar al autoturismului, care este un bun mobil si adresa de domiciliu este adresa proprietatii dvs. Stati linistit. Acest lucru nu creeaza nicio problema dreptului dvs de proprietate, ci poate doar disconfortul creat de trimiterile postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate fara locuinta proprietate personala anaprint anaprint Buna ziua, Nu am locuinta proprietate personala din motive si probleme de familie am vandut-o, cum sa-mi fac Cartea de identitate, mentionez ca stau cu ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu si amenzi Eus28 Eus28 salut, as dori sa stiu daca iau pe cnv in spatiu (mai exact isi face buletin cu adresa ap meu pe el) si declar ca acel cnv locuieste in ap meu si mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)