salut, as dori sa stiu daca iau pe cnv in spatiu (mai exact isi face buletin cu adresa ap meu pe el) si declar ca acel cnv locuieste in ap meu si mai tarziu acel cnv ia amenzi si nu le plateste, risc cumva ca sa fiu afectat si sa fiu silit in vreun fel sa i le platesc eu pt ca l-am luat in spatiu meu?
raspunsul este : Nu!...chiar si copilul dvs daca ar fi, cata vreme nu este el trecut in acte ca proprietar, nu are cum sa va afecteze neplata amenzilor sale dreptul dvs de proprietate
Amenda se incheie pe numele si CNP-ul contravenientului,care urmeaza sa raspunda pentru achitarea eventualelor amenzi
Chiar daca are domiciliul la adresa dv,amenzile sunt distinct incheiate pe datele acestuia de identificare
Chiar daca raspunsul este NU, eu zic sa va ganditi de 10 ori inainte de a face acest pas, eu stiu un prost (eu),care injura si acum pentru facerea de bine, m-am trezit cu masina inmatriculata pe adresa mea, amenzi de la RATB, de la Politia Timisoara, cu Politia la use. Este usor de facut CI, dar de anulat inainte de cei 10 ani doar in instanta.