Am fost oprit în trafic noaptea de un echipaj de politie care nu purta uniforma specifica politiei rutiere , mi s-a cerut documentele auto spunandu-mi ca am trecut pe roșu ( ceea ce nu este adevărat ) si nu i-am dat decât ci ,rugandul sa cheme u echipaj al politiei rutiere întrucât mașină dânșilor aparținea ministerului de interne dar nu purta însemnele politiei rutiere , lucru ce nu s-a întâmplat . Menționez ca nici polististul care m-a oprit nu purta insigna nici cascheta alba . La o suta de metri exista un echipaj de politie rutiera care nu a dorit sa intervină pe motiv ca nu au văzut infracțiunea . Mi s-a făcut doua pv , si amendat unul pe motiv ca am trecut pe roșu si al doilea ca nu am prezentat celelalte documente . A m refuzat sa semnez si mi-a spus sa merg la udriste sa predau permisul ( toatea astea s-au intamplat vineri spre sâmbătă la ora 0.30 ) ,am fost astazi luni la udriste sa predau permisul si mi s-a spus ca nu am nici un pv pt reținere si sa mai încerc miercuri . întrebarea este , aveau voie sa ma oprească in trafic si sa ma amendeze ?
Buna seara,
ATACATI URGENT Procesele verbale in instanta, luati certificat de grefa si lasati predarea la Udriste pana atunci 9dureaza 2 zile sa depuneti contestatia si sa luati certificat de grefa) mergeti pe urma la udriste si nu va ia nimeni permisul
Aveti 99% sanse de a castiga plangerea in instanta.
Solicitati, daca nu va pricepeti, ajutorul unui avocat.
Buna ziua si mersi frumos pt răspuns ! Am fost ieri la udriste si nu am nici o restrictie dar a zis sa mai incerc miercuri ! Dar cum pot lua certificat de grefa daca nu am procesele verbale ?