avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Are dreptul alt echipaj de politie decât cel rutier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Are dreptul alt echipaj de politie decât cel rutier sa ma oprească in trafic si sa amendeze ?

Am fost oprit în trafic noaptea de un echipaj de politie care nu purta uniforma specifica politiei rutiere , mi s-a cerut documentele auto spunandu-mi ca am trecut pe roșu ( ceea ce nu este adevărat ) si nu i-am dat decât ci ,rugandul sa cheme u echipaj al politiei rutiere întrucât mașină dânșilor aparținea ministerului de interne dar nu purta însemnele politiei rutiere , lucru ce nu s-a întâmplat . Menționez ca nici polististul care m-a oprit nu purta insigna nici cascheta alba . La o suta de metri exista un echipaj de politie rutiera care nu a dorit sa intervină pe motiv ca nu au văzut infracțiunea . Mi s-a făcut doua pv , si amendat unul pe motiv ca am trecut pe roșu si al doilea ca nu am prezentat celelalte documente . A m refuzat sa semnez si mi-a spus sa merg la udriste sa predau permisul ( toatea astea s-au intamplat vineri spre sâmbătă la ora 0.30 ) ,am fost astazi luni la udriste sa predau permisul si mi s-a spus ca nu am nici un pv pt reținere si sa mai încerc miercuri . întrebarea este , aveau voie sa ma oprească in trafic si sa ma amendeze ?
Cel mai recent răspuns: Tasha18 , utilizator 07:43, 20 Noiembrie 2018
Buna seara,
ATACATI URGENT Procesele verbale in instanta, luati certificat de grefa si lasati predarea la Udriste pana atunci 9dureaza 2 zile sa depuneti contestatia si sa luati certificat de grefa) mergeti pe urma la udriste si nu va ia nimeni permisul
Aveti 99% sanse de a castiga plangerea in instanta.
Solicitati, daca nu va pricepeti, ajutorul unui avocat.
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna ziua si mersi frumos pt răspuns ! Am fost ieri la udriste si nu am nici o restrictie dar a zis sa mai incerc miercuri ! Dar cum pot lua certificat de grefa daca nu am procesele verbale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, de dimineata am avut o intamplare nefericita din care a rezultat suspendarea permisului pe 1 luna de zile. Motivul ar fi fost \" trecerea pe ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie si suspendare permis 1 luna danmarinescu danmarinescu Buna ziua, Sunt din Tg-Jiu si am fost oprit in trafic in aproprierea Aiudului de o brigada de politie si informat ca am fost filmat cu o camera in timp ce ... (vezi toată discuția)