avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înlocuire produs aflat in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înlocuire produs aflat in garantie

Buna seara, va rog sa ma lămuriți într-o problemă. Am achiziționat un tv și de ceva timp are probleme. În prima fază am sunat la producător m-au îndrumat spre service-ul lor autorizat pentru a constata problemă. Zis și făcut. Domnii de acolo constata ca are probleme cu placa o înlocuiesc și ma suna sa imi ridic televizorul. După nici o luna de funcționare apare aceeași problemă o iau iar de la cap...constata de data aceasta ca display ul trebuie inlocuit. După doar 2 ore de funcționare pe ecranul televizorului apare o dungă neagră. Pot sa le cer înlocuirea produsul având în vedere 2 intervenții in garantie majore și în plus centrul lor de service se află la 50 de km distanta de mine. Nu pot sa ma plimb toata ziua pe drum cu televizorul sub mână ca ei nu stiu, nu pot sau nu vor sa il repare. Multumesc o seara buna!

Alte discuții în legătură

Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un televizor aflat in garantie? marichescu marichescu Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez cu un televizor care in garantie i s-a spart display-ul la montarea pe perete prin tinerea cu mana de ecranul acestuia. ... (vezi toată discuția)
Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)