avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am dus la Altex inapoi un telefon pt. reparat. Pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am dus la Altex inapoi un telefon pt. reparat. Pe ecranul interior ...

Am dus la Altex inapoi un telefon pliabil pt. reparat. Pe ecranul interior Honor Magic V3 aparuse o linie luminoasa,apoi o pata neagra pe ecran, care s-a tot marit si folia de pe ecran se desprisese putin. La Altex s-a trimis in service. Raspunsul celor de la service: "deteriorare mecanica/display spart,interventie neautoriz", anulare garantie,produsul s-ar repara contra cost . In momentul in care am dus telefonul la magazin, nu era spart,a fost utilizat corect. Il cumparasem de o luna doar . Mi se pare incredibil ca reparatia unui telefon in garantie sa i se impute clientului, venindu-se cu argumente de genul folosirii incorecte,culmea, la unul din cele mai rezistente telefoane actuale. Am refuzat sa platesc reparatia, am sunat la service ...degeaba, sustin ca displayul era spart,nici vorba.Am depus sesizare la Altex cerand alt produs sau banii retur,astept raspuns. Ce mai pot face.?!Altexul ma suna cand se intoarce telefonul din service sa il ridic,banuiesc ca trebuie sa platesc transportul .. pfff..asa ceva...Sa reclam la ANPC sau S.A.L. ? Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
danabanciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor ... ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor de calculator, acesta a livrat produsul cu deschidere colet. La receptia coletului, cutia ... (vezi toată discuția)
Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)
Buna seara - probleme cu garantia unui produs skypy1980 skypy1980 nu mai inteleg deloc legile astea la noi in tara si mai conditiile de acordare a unui produs aflat in garantie , am trimis la orange un telefon mobil sa mi-l ... (vezi toată discuția)