avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite

am avut un credit de la o banca, dupa care banca m-a vandut la o firma de recuperare. am dat firma in judecata si am castigat procesul. am hotarare definitiva si irevocabila.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ca sa ma scot de la biroul de credit.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:24, 20 Noiembrie 2018
Daca prin hotararea respectiva nu se mentioneaza ca obligatie a bancii stergerea din BC, va trebui sa va interesati de modul in care ati fost inscris. Apoi, sa incercati sa obtineti o noua hotarare pt stergere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit fsiarazvan fsiarazvan Buna ziua! Dupa multe stiri si tot felul pe siteuri referitoare la banci am inteles ca poti sa faci o cerere spre banca care te-a bagat in biroul de credit sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu fara instiintare prealabila andreeab1 andreeab1 Este valida o poprire pe salariu la angajator, fara ca debitorul sa fi fost instiintat (conform contractului de credit) in legatura cu aceasta ? Contractul ... (vezi toată discuția)