avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Buna ziua.
Am fost plecata din tara si am nascut in Anglia.ne-am intors cand copilul avea 5 luni si am aplicat in Romania pentru alocatie dar acum cand copilul are aproape 2 ani nu mi-au dat decat pe ultimele 4 luni alocatia pentru ca ei cred ca am luat de acolo.
Este dreptul copilului la alocatie de cand s-a nascut si pana in prezent.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 22 Noiembrie 2018
Dupa ce primiti raspunsul din Anglia, mergeti la APIS.
Buna ziua.am din nou o nelamurire in legatura cu alocatia.am sunat din nou la AJPI si mi-au spus ca au primit confirmarea la formularul trimis in Anglia si au vazut ca nu am luat de acolo alocatie,nici macar nu am depus actele dar au spus ca din punctul lor de vedere este corect sa dea doar din iulie 2018 iar copilul este nascut in aprilie 2017.pot sa fac o contestatie sau o fac degeaba?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
PetrutaDr, utilizator
Faceți contestație. .. Aveți dreptul sa va dea din urma cu cel mult 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul e411 copilul meu este nascut in marea britanie si ... Oana851925 Oana851925 Formularul E411 Copilul meu este nascut in Marea Britanie si doar tatal lucreaza acolo ca PFA. Am aplicat pentru alocatie in Romania din dec 2020 si in ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil c_andreea c_andreea Buna ziua, Am o intrebare referitoare la alocatia copilului. Situatia este urmatoarea: noi locuim in Anglia de peste 1 an, timp in care am luat alocatia ... (vezi toată discuția)