avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcularea apei provenite dintr-un puț, la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcularea apei provenite dintr-un puț, la bloc

Locuiesc de peste 1 an întrun bloc nou și am constatat că toți locatarii, chiar și cei care vin doar ocazional, plătesc apa la fel, fără a se citi contoarele pentru apă, contoare individuale, care sunt special instalate pe holul blocului. Care este modalitatea de calcul pentru plata apei . Menșionez că există un hidrofor care scoate apa din puț.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Miriam22 , utilizator 18:24, 20 Noiembrie 2018
Asociatia de proprietari prin reprezentant legal dispune modalitatea de repartizare consum utilitati
In cazul in care exista contoare individuale ar trebui ca lunar la o anumita data sa fie comunicat la asociatia de proprietari indexul individual
Totodata ar trebui sa existe un apometru de inregistrat intreg volumul de apa la nivelul hidroforului
Mulțumesc. Există apometru general, dar împărțirea se face paușal și per consumul de curent al hidroforului care se împarte paușal, nu se ține cont contoare individuale. Este legal și care ar fi cormula corectă de cacul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa la pausal brgp123 brgp123 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema: In scara unde locuiesc nu exista absolut nici un proprietar fara apometru - ... (vezi toată discuția)
La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este ... gambette gambette La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este obligatorie montarea unui apometru pe racordul de alimentare cu apa rece de la reteaua comuna? (vezi toată discuția)
Contract apa ilfov - plata pausal justmematza justmematza Buna seara, Exista urmatoarea situatie: un bloc are contract cu un furnizor de apa {altul decat Apa Ilfov). Am fost instiintati de cei de la Apa Ilfov ca ei ... (vezi toată discuția)