avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie E-mag/Depanero
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie E-mag/Depanero

Buna ziua,
Am o problema cu E-mag, mai exact cu furnizorul lor de service, Depanero. Am achizitionat in urma cu doi ani un laptop de la ei la care expira garantia pe data de 23.11.2018. Saptamana trecuta, lcd-ul brusc nu a mai redat imagine. Am mers cu laptopul la E-mag unde din start am primit raspunsuri de genul " e un defect mecanic sigur nu intra in garantie" ...la insistentele mele au acceptat sa trimita produsul spre Depanero, cu mentiunea ca sigur si de acolo o sa primesc acelasi raspuns. Speram totusi ca cei de acolo o sa fie mai ok. M-au sunat astazi de la Depanero sa imi spuna faptul ca am pe carcasa laptopului o ciupitura si ca tastatura e deformata si ca din acest motiv ei imi dau refuz de garantie. Ciupitura respectiva de care vorbesc ei e pe laptop de mai mult de un an de zile , timp in care laptopul a mai fost la ei in garantie de doua ori pentru hard disk defect si de fiecare data au facut reparatia fara a se lega de ciupitura. Acum ca e un defect cu lcd brusc au observat acea ciupitura, care oricum e insesizabila si nu are nici o legatura cu defectul. Le-am raspuns ca o sa ma adresez OPC si o sa merg si la un alt service autorizat sa imi faca o fisa a produsului si sa stabileasca daca ciupitura are legatura cu defectiunea. Acum intrebarea mea este daca s-a mai lovit cineva de astfel de probleme? Cum imi recomandati sa merg mai departe si ce pasi ar trebui sa urmez?
Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Garantie laptop lenovo bise bise Buna ziua! In luna Decembrie a anului trecut am sesizat 3 pixeli morti pe lcd-ul laptopului meu Lenovo. Pentru ca acesta era inca in garantie am sunat la ... (vezi toată discuția)
Negatie de service laptop clardl clardl Buna ziua. Ma dresez duneavoastra cu o nelamurire. Cine detine autoritatea pentru eliberarea negatiei de service? Am obtinut un da de la firma producatoare ... (vezi toată discuția)
Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)