avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contabil-poate deschide un pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contabil-poate deschide un pfa?

Buna ziua am si eu o intrebare:um absolvit o fac finante banci ,licenta luata ,cursuri de contabilitate asistata pe calc, cursuri de inspector resurse umane, si in prezent lucrez contabil, dar functia de dir. ec intr-o firma de 5 ani si mai tin contab la diferite firme cu contract de 2 ore,nu am atestat de contabil autorizat sau expert contabil pot deschide un pfa pe domeniul contabilit sa inregistrez doate documuntele firmelor cu care voi lucra pana la nivel de balanta?
codul caen nu il stiu
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:05, 13 Noiembrie 2009
Nu puteti! Trebuie sa fiti inregistrat la CECCAR cu statut de contabil autorizat/expert contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate primara si resurse umane romicichi romicichi Buna ziua. Lucrez la un SRL pe post de contabil (am studii economice superioare). In septembrie anul acesta am absolvit cursurile de inspector resurse umane. ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa? gabriela neamtu gabriela neamtu Daca am absolvit ASE si am urmat ulterior un curs de contabilitate (am obt o diploma avizata MEC) si un curs de inspector resurse umane, pot sa infiintez un ... (vezi toată discuția)