avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... luare in evidenta mijloc auto la taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

luare in evidenta mijloc auto la taxe si impozite

Buna ziua,

Va aduc la cunostinta urmatoarea speta:

Am achizitionat un autovehicul nou.
Factura si contractul de vanzare au fost facute pe domiciliul anterior.
Dupa achizitionarea autovehiculului, mi-am schimbat domiciliul, implicit si CI
M-am dus la primaria de care apartin acum (Chiajna) pentru luarea in evidenta a autovehicului (in termenul legal de 30 de zile) si mi s-a comunicat ca trebuie sa ma deplasez la primaria unde aveam domiciliul la data cand am facut contractul de vazare-cumparare (Targoviste).
Va rog sa-mi spuneti daca este legal acest lucru

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
goguman, utilizator

Alte discuții în legătură

Clasare caz penal fără audiere Giuly90 Giuly90 Bună ziua, În data de 17.06.2015 am vândut un autovehicul către o persoană domiciliată în Târgoviște (am contract de vânzare-cumpărare și actul ... (vezi toată discuția)
Declarare auto la administrația locala Pietra Pietra Bună seara, De curând am cumpărat un autovehicul de la un parc din Franța de la care am primit un \"certificat de cession\". La primărie întâmpin ... (vezi toată discuția)
Plata amenda pt.circulatie fara rovinieta - autoturism instrainat anterior constatarii contraventiei btg btg Buna ziua, va rog respectuos sa va expuneti parerile ref.la problema prezentata in cele ce urmeaza: In luna iulie a.c. societetatea noastra a primit o amenda ... (vezi toată discuția)