avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declarare auto la administrația locala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declarare auto la administrația locala

Bună seara,
De curând am cumpărat un autovehicul de la un parc din Franța de la care am primit un "certificat de cession". La primărie întâmpin probleme la luare în evidență pt că nu este trecut prețul de achiziție și nu am factură/chitanță. Menționez că pe formular nu există rubrică in care sa se specifice prețul. M-am interesat printre cunoștințe și am aflat că la alte primării din țară nu a fost un impediment lipsa facturii in luarea in evidente.
Ce pot sa fac in acest caz?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 20 Iulie 2023
Pietra, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 21 Iulie 2023
Certificat de cesiune, nu inseamna la noi ca sunteți proprietar, v-ar trebui contract de vanzare sau factura. Poate la "traducere" sa va iasa factura sau contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina la serviciul inmatriculari catalins2 catalins2 Buna Seara , am o mica problema ..am cumparat o masina din bucuresti , am reusit sa-i fac r.a.r in bucuresti dupa care am ajuns acasa in iasi , am achitat ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare. koss89 koss89 Salutare Doresc sa cumpar un atv, dar actualul proprietar la cumparat de la o firma. Problema este ca el are doar contract de vanzare cumparare, fara ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta mijloc auto la taxe si impozite goguman goguman Buna ziua, Va aduc la cunostinta urmatoarea speta: Am achizitionat un autovehicul nou. Factura si contractul de vanzare au fost facute pe domiciliul ... (vezi toată discuția)