avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nerespectare promisiune bilaterala v-c bun mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nerespectare promisiune bilaterala v-c bun mobil

Buna ziua. Persoana fizica, vanzator, am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare pt un autoturism, la notar. Promitentul cumparator, tot persoana fizica, si a luat angajamentul, prin semnarea acestui act, de a achita la timp cele 12 rate convenite. Nu si l a respectat, in curand expirand termenul maxim pana la care poate achita urmatoarea rata. Dupa aceasta data, urmeaza ca, fara alte discutii, sa recuperez masina. Intrebarea ar fi: recuperarea sa se faca personal, amiabil si daca nu se poate, sa apelez la politie? Si in legatura cu ratele neachitate, pot lua vreo masura legala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Veverita11 , utilizator 00:47, 26 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu puteti solutiona este necesar sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc responsabil teritorial
Imi sugerati sa apelez la un executor pt recuperarea masinii, a ratelor restante sau pt ambele? Multumesc frumos

ynocentta a scris:

Daca amiabil nu puteti solutiona este necesar sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc responsabil teritorial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vânzare- cumparare cu pact comisoriu docco docco As dori sa va cer opinia cu privire la o speta in care sunt direct implicat si care se refera la o promisiune de vanzare-cumparare care contine o clauza care ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cuparare Irina_Dorca Irina_Dorca Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: in 07.09.2009 am semnat, la avocat, o promisiune bilaterala de vanzare cumparare de comun acord, fara nicio ... (vezi toată discuția)
Cum pot face intabularea unui teren cumparat pe care vanzatorul a pus ilegal sarcini? magdalenamatei magdalenamatei Buna ziua, In decembrie 2007 am semnat in calitate de promitent cumparator o promisiunea bilaterala de vanzare cumparare pentru 3 ha teren arabil si am ... (vezi toată discuția)