avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... accident fara victime
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

accident fara victime

Buna seara,am avut un accident de circulatie cu avarii usoare,la ambele masini.Vinovatul zice agentul de politie ca sunt eu.Asta a constatat fara a fi prezent la fata locului,doar dupa declaratii si desenul pe care a zis sa l fac .acolo in sediul politiei.Eu acum vreau sa fac contestatie pentru anularea procesului verbal.Am gasit si martorul care a vazut tot.Daca nu m am exprimat corect si am uitat unele elemente si desenul nu a iesit prea bine,in declaratie,mai am sanse in instanta sa scriu si sa declar adevarul asa cum a fost?
Sincer,m am cam pierdul la politie,daca se venea la fata locului,lucrurile cred ca ar fi stat altfel.
Va multumesc!
Sanctiunea pe care am primit o -permis ridicat 60 de zile cu testare si 875 lei amenda.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
aurelica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 21:12, 20 Noiembrie 2018
Depinde de cat de credibil este martorul. In general, instantele dau prioritate declarațiilor de la fata locului pentru ca sunt spontane. Dar, puteti incerca. Puteti solicita so expertiza tehnică daca credeti ca va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie permis suspendat eok11 eok11 Buna ziua! M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, ... (vezi toată discuția)
"nu a acordat prioritate cu toate ca avea semn, dar este nevinovata" zice politia radoi.fabian radoi.fabian Buna ziua, Joi in data de 17.02.2011 ora 17:50 pe cand ma intorceam de la servici cu masina, pe strada Vasile Parvan, langa sucursala BRD, venind din ... (vezi toată discuția)
Plecare de la locul accidentului Markus91 Markus91 Ieri de dimineata am fost implicat indirect intr-un accident cu avarii usoare. Am venit dintr-o parcare si vroiam sa intru pe o straduta. La intrare am apucat ... (vezi toată discuția)