avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Act aditional contract de inchiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Act aditional contract de inchiriere

Buna seara,

As dori si eu un model de act aditional la contractul de inchiriere, cu mentiunea ca doresc o alta suma pentru plata chiriei. Restul conditiilor raman la fel.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 05:52, 22 Noiembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Act adițional nr. 1 la contractul de închiriere nr. ... dacă are număr, dacă nu scrieți în continuare încheiat între X (datele de identificare), în calitate de proprietar și Y (datele de identificare) în calitate de chiriaș

1. Ca urmare a modificării cuantumului chiriei din data de ......... din A lei/lună în B lei/lună, articolul Z din contract se modifică astfel:
--- (scrieți întregul articol din contract care se referă la cuantumul chiriei lunare cu noua sumă)

Restul clauzelor din contract rămân neschimbate.

Îl faceți în două exemplare, îl datați și îl semnați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de inchiriere LoctusIvan LoctusIvan Eu si sotia avem un apartament inchiriat; i-am prelungit contractul chiriasului, prin act aditional acum cateva luni, dar acum in baza unor reparatii am decis ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de inchierere ContSters94625 ContSters94625 buna!am inchiriat un contract de inchiriere a unei garsoniere si doresc sa schimb suma specificata initial in contract printr-un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere daredevilvio daredevilvio Buna seara , as dori sa imi inchiriez apartamentul si sa fie totul legal . Vreau sa va intreb ce documente imi trebuiesc si de unde pot face rost de un ... (vezi toată discuția)