avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare

Daca nu sunt incadrata pe studii superioare desi le-am absolvit cu diploma de licenta si lucrez in acelas domeniu cu studiile finalizate ,imi puteti spune care este calea legala sa imi fie recunoscute studiile?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 21 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat ?
Bugetar,functionar pubic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calea legala ; transformarea postului din studii medii in studii superioare.

Vedeti HG 611/2008
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici ildiko1979 ildiko1979 Buna seara,am si eu o problema legata de promovarea functionarilor publici.Lucrez la o institutie publica ca contabil de 3 ani,in anul acesta am terminat ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - promovare in clasa Mirela28 Mirela28 Ne confrumtam cu urmatoarea situatie, contabila unitatii noastre este incadrata ca referent( post de studii medii) dar ea are studii superioare care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. postul pentru ... j.c.m j.c.m Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru care am sustinut examen la angajare a fost de studii medii. Eu sant absolventa de facultate ... (vezi toată discuția)