avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciară boxă subsol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciară boxă subsol

Pentru suprafețe sub 4mp se întocmește carte funciara? Am de vandut un ap. cu 2 camere care are și o boxa la subsol in suprafață de cel mult 4mp. In contactul de V-C anterior această boxa a fost trecută ca un act adițional la contract. Acum pt. a o vinde notarul solicita și intocmirea de carte funciara pt această boxă cu toate că ea nu se vinde distinct.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:03, 25 Noiembrie 2018
Trebuie s-o includeți în CF-ul apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare spatiu apartinator apartamentului ContSters177110 ContSters177110 Am cumparat un apartament si odata cu el si pivnita care este intabulata (inscrisa in CF). Acum, din nevoi financiare as dori sa vind pivnita. Sint necesare ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa vand o parte din proprietate? danadumi danadumi buna ziua. detin in proprietate un apartament de 2 camere+boxa la subsol. vreau sa vand doar boxa. as dori sa stiu daca se poate si cum anume. multumesc. (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)