avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire / Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire / Executare silita

Se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila in valoare de 743 lei, cheltuieli de judecata si cheltuieli de executare (evacuare) ???, -precizez ca exista Plangere Penala pe rol in legatura cu Dosarul de Evacuare !!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:15, 21 Noiembrie 2018
Plangerea penala nu suspenda executarea hotararii prin care s-a dispus evacuarea. Dar evacuarea cand s-a produs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri pensie de invaliditate ianchis ianchis se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila cheltuieli de judecata si taxe de excecutare silita ? (vezi toată discuția)
Cheltuieli la executare silita la evacuare vladmarian01_B vladmarian01_B am fost evacuati silti, printr-o hotarare a judecatoriei, care nu este definitiva si irevocabila, dosarul evacuarii, se afla in recurs la TMB, si va rog daca ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)