avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal indemnizatie crestere copil

Bună ziua momentan mă aflu în indemnizatie crestere copil pana la data de 06.02.2019 , sunt insarcinata cu al doilea copil și nu intenționez reanceperea activității în câmpul muncii.Întrebarea mea este pot beneficia de concediu prenatal apoi post natal după care indemnizatie crestere copil .Menționez ca cel de- al doilea bebe se va naște la sf lunii iulie 2019
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 22 Noiembrie 2018
Pentru concediu prenatal apoi post natal intrebati la Casa de asigurari de sanatate.

In schimb, de indemnizatia CCC2 veti beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mmmaria1990 mmmaria1990 buna ziua! sunt insarcinata cu bebe 2, momentan beneficiez de indemnizatie crestere copil pana in februarie 2019. bebe 2 se va naste in februarie /martie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)